Valgprogram 2017

Liberal Liste vil ha et enklere og bedre UiO. Vi jobber for at du skal ha mer fleksibilitet som student, slik at det blir lettere å få tid til studiene. UiO har et stort forbedringspotensiale på saker som digitalisering, rådgivning, og å inkludere studenter. Vi vil at du skal være med på å sette premissene for din studiehverdag. Ved å digitalisere undervisning og vurderinger, åpne for studentinitiativ på campus og tilgang til grunnleggende velferdsgoder, vil du kunne få en bedre studiehverdag tilpasset dine behov. Det liker vi.

Liberal Liste står for en politikk som gjør studiehverdagen din enklere og bedre. UiO har et forbedringspotensiale på sine tilbud og tjenester. Fra rådgivning, veiledning til inititativ, skal du kunne bestemme over din studiehverdag.

 

Vi tror at digitale verktøy og plattformer vil forbedre og forenkle kommunikasjon, læring og vurderinger for studenter. Ved å kunne ta i bruk digital undervisning, læringsressurser og digitale vurderingsformer kan du legge opp din studietid uavhengig av sted og tid. For oss er fleksibilitet et viktig prinsipp for å kunne mestre og fokusere på studier, og digitalisering åpner for nettopp dette.

 

Vi ønsker oss en samskipnad for og ikke bare av studenter. SiO sine tilbud er gode, men kan absolutt bli bedre. Ved lavere priser på mat gjennom studieåret, utvidet lavterskel tilbud til psykolog og gratis HPV-vaksine vil du som student kunne lette byrden av press med å redusere stress og gjøre studiehverdagen din enklere.

 

Dette er bare noen eksempler på hva som kan forbedre seg, og målet om en god studiehverdag hvor du får det best mulig er en stegvis prosess. Vi ønsker at SiO og UiO tar disse stegene og vi kan komme i mål sammen.

Publisert 4. apr. 2017 15:09
Legg til kommentar

Logg inn for å kommentere

Ikke UiO- eller Feide-bruker?
Opprett en WebID-bruker for å kommentere